Golvcenter

Det här är Golvcenter

Matz Fagerström

Tobbe Nordell

Arbetsledare
019-27 40 43
tobbe@golvcenter-interior.se

Jonas Håkansson

Golvläggare

Johan Wennerlund

Kakel- och klinkermontör

Linda Vuolo

Golvläggare

Öpettider

Kontoret är obemannat under stora delar av dagarna. Vill ni boka tid besöka oss och vårt showroom, vänligen skicka ett mail på: matz@golvcenter-interior.se eller tobbe@golvcenter-interior.se

KORT OM OSS

Golvcenter Interiör grundades 1963. Sedan dess både säljer och lägger vi golv åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare m fl.

Som hantverkare och specialister inom golvläggning förstår vi att du har höga krav på allt från planering till färdigt resultat när du anlitar oss.

FILOSOFI

Vår filosofi är att alltid lägga rätt golv på rätt plats. Ett mått på vår pålitlighet är att vi vågar säga nej om det behövs.

MILJÖ OCH KVALITET

I vår bransch, som i nästan alla andra, är miljöpåverkan en faktor. Vi försöker påverka våra leverantörer så att de producerar med så låg miljöpåverkan som det går och rekommenderar alternativ som är lämpligast ur miljösynpunkt.

I samverkan med Golvbranschens Riksorganisation GBR arbetar vi med normer och metoder för innehålls- och emissionsdeklarationer på våra produkter, liksom miljödeklaration.  Vi deltar också i samverkansprojekt för utveckling av kretsloppsanpassad hantering av restprodukter. För att hålla hög kvalitet i verksamheten är vår personal certifierad och välutbildad.

Om oss

Vi är idag 12 personer som jobbar i företaget som sedan 1986 ägs av vår VD Matz Fagerström. Eftersom vi både säljer och lägger golv är vårt jobb en process där planeringen blir viktig. Och ofta är golvet en pusselbit i en större process där vi samarbetar med andra hantverkare och med dig som kund.

Detta kan du förvänta dig av oss:

Engagemang

Seriositet

Kunden i fokus

Trygghet

Vanliga frågor

Det hela börjar med en kontakt. Därefter stämmer vi träff för att komma ut och titta på projektet. När detta väl är gjort bestäms en tid när ni kan komma och bestämma material i vårt visningsrum. Sedan skickas en offert ut och ni förhoppningsvis går vi vidare efter det.

Väntetiden varierar beroende på arbetsbelastning. Den normala tiden beräknas till cirka två veckor.

Det finns inga bestämda öppettider och vi ser helst att man ringt och bokat tid först. Dock kan man chansa och kika in, är det någon på kontoret så visar vi gärna material. Telefonnumret för att boka tid är 019-274040.

Vi gör nästintill alla typer av golvarbeten. Parkett, laminat, textilgolv, plastgolv både för hem och offentlig miljö. Dessutom arbetar vi en hel del med badrum, plastmatta som kakel och klinker.

Inget jobb är för litet eller för stort.

image
http://www.golvcenter-interior.se/wp-content/themes/imperio/
http://www.golvcenter-interior.se/
#E01436
style2
paged
Laddar...
/data/f/4/f40f002e-5b5e-480e-9a44-d7c98afdfb8f/golvcenter-interior.se/public_html/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
off
off