Badrum och våtrum

Arbete i våtrum

Söker ni någon som kan badrum och allt som hör därtill så har ni kommit rätt. Vi har många års erfarenhet av badrumsrenoveringar och nöjda kunder. Självklart har vi alla certifieringar som krävs för att säkerställa att allt blir gjort på rätt sätt.

Processen

Allt börjar med en kontakt, därifrån stämmer vi träff för ett kostnadsfritt hembesök och därefter en offert. Så tryck på offertknappen nedan för att kontakta oss idag!

Dags för ett nytt badrum?

Vi samarbetar med flera etablerade och företag som alla är experter inom respektive område. Detta för att vi ska kunna åta oss totalentreprenad som innebär att ni enbart behöver ha kontakt med oss från start till mål. Alltså klarar vi av att genomföra ombyggnationer, byggnationer och renoveringar utan att ni behöver lägga onödig mängd tid på kontakter med företag från olika yrkesgrupper.

Vi gör alla typer av badrum, våtrumsmatta som kakel och klinker.

Vi är certifierade enligt GVK för att ni som beställare ska kunna känna er säkra på att arbetet blir utfört enligt branschens alla regler. Vi är också certifierade av Golvbranschen och är ett auktoriserat Golvföretag.

Ja det gör vi. De el- och VVS-företag vi samarbetar med är självklart certifierade och godkända.

image
http://www.golvcenter-interior.se/wp-content/themes/imperio/
http://www.golvcenter-interior.se/
#E01436
style2
paged
Laddar...
/data/f/4/f40f002e-5b5e-480e-9a44-d7c98afdfb8f/golvcenter-interior.se/public_html/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
off
off